Tietosuojalausunto

Yleinen johdanto

Demir-Halk Bank (Nederland) NV (jäljempänä: PGB Bank)  kunnioittaa yksityisyyttäsi ja sitoutuu käsittelemään henkilötietojasi luottamuksellisesti tietosuojalain ja hollantilaisten rahoituslaitosten henkilötietojen käsittelyä koskevien käytännesääntöjen mukaisesti. Laki korvataan 25. toukokuuta 2018 Algemene Verordening Gegevensbeschermingillä (AVG) tai yleisellä tietosuoja-asetuksella (GDPR).

Tämä tietosuojalausunto koskee henkilötietojen käsittelyä, jonka ovat toimittaneet tai hankkineet sen asiakkaat, työntekijät ja muut kolmannet osapuolet. Lisäksi tätä lausuntoa sovelletaan myös PGB-pankin verkkosivustolla käyvien ja / tai käyttävien henkilöiden henkilökohtaisten ja / tai muiden tietojen käsittelyyn, mukaan lukien tiedot, jotka on annettu täyttämällä lomakkeet sivustolla. Henkilötietojen suoja on ennen kaikkea PGB Pankille.

Hoitotoiminnan ymmärtäminen;
PGB-pankkina käsittelemme henkilöiden henkilötietoja, joiden kanssa olemme suoraan tai epäsuorasti solmineet suhteen, mahdollisuutena tai aikaisempana suhteena. Soveltamisala voidaan määritellä seuraavasti:
- Asiakkaamme ja heidän edustajansa, takaajat jne.
- Potentiaaliset asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita palveluistamme ja toiminnastamme
- Työntekijämme
- Ihmiset, jotka ovat yhteydessä toisiinsa. yritys tai palveluntarjoaja, jonka kanssa olemme solmineet suhteen tai jotka ovat halunneet luoda suhdetta tai suhdetta aiemmin.
Huomaa, että jos yrityksesi tai organisaatiosi jakaa työntekijöidensä henkilötiedot PGB Bankin kanssa, sinun on ilmoitettava heille. Tätä tietosuojalausuntoa voidaan käyttää dokumentoimaan, miten käsittelemme heidän henkilötietojaan.

Miksi PGB Bank käsittelee henkilötietoja?
1. Aloita suhde.
Tarvitsemme henkilötietojasi, jos haluat avata pankkitilin tai käyttää muuta palvelua. Meidän on selvitettävä, onko sinulla lupa hyväksyä itsesi asiakkaaksi vai voimmeko tarjota sinulle lainaa. Voimme käyttää tässä prosessissa kolmannen osapuolen tietoja, kuten luottotietoja. Tietojasi voidaan käyttää tiettyjen tuotteiden ja / tai palvelujen soveltuvuuden arviointiin. Meidän on hankittava oikeaksi todistettu kopio henkilöllisyystodistuksestasi osana lennolle pääsyä.

2. Suorita tapahtumasi ja ylläpitää suhdettamme.
Jos pyydät meitä tapahtuman suorittamiseen, tarvitsemme nimesi ja muut vaaditut tiedot, jotka voimme jakaa maksunsaajan ja välittäjälaitosten kanssa. Voimme puhelinkeskusteluja osana asiakasyhteysprosessiemme seurantaa tai osana todisteita.

3. Suojelemaan sinun ja etujamme.
Rahoitussektorin suojaamiseksi käsittelemme henkilötietoja. Esimerkiksi (mahdollisten) petosten välttäminen tai tutkiminen. Voimme ylläpitää tai käyttää tiettyjä tapahtumalokeja ja käyttää julkisia lähteitä. Voimme jakaa henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa, jotka harjoittavat (tietoverkkorikollisuutta). Teemme tämän vain, jos olemme etukäteen sopineet, että näiden osapuolten on noudatettava sääntöjä henkilötietojesi käytön suojaamiseksi.

4. markkinointi- tai myynninedistämistarkoituksiin.
Voimme käyttää henkilötietojasi näihin tarkoituksiin palvellaksemme sinua paremmin. Sinulla on aina mahdollisuus kieltäytyä. Voimme käyttää verkkosivustomme kautta saatuja tietoja tarjotaksemme sinulle enemmän olennaisia ​​tietoja tai mainoksia. Voimme käyttää tietoja myös analyysin tekemiseen, mukaan lukien vertailu. Tällöin voimme parantaa palveluitamme.

5. Helpottaa vuorovaikutusta toimittajien ja asiakkaiden kanssa.
Siinä tapauksessa, että olet PGB Bankin työntekijä, voimme jakaa henkilötietojasi, esimerkiksi osana PGB Bankin allekirjoitusluetteloa, vahvistaaksemme edustuksen pankin puolesta.

6. Lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen.
(Kansainvälisten) sääntöjen ja määräysten perusteella meidän on päivitettävä asiakastiedostojamme jatkuvasti. Rahanpesun estämistä koskevat lait velvoittavat meidät arvioimaan esimerkiksi tietyntyyppisiä (epätavallisia) liiketoimia, kun tietyt kynnysarvot saavutetaan, tai tunnistamaan oikeushenkilöiden lopullinen edunsaaja.
Lakisääteisten velvoitteiden perusteella meidän on toimitettava tiettyjä (analysoituja) tietoja valtion laitoksille, veroviranomaisille tai valvojalle. Hoitovelvollisuutemme perusteella meiltä saatetaan myös vaatia henkilötietojesi käsittelyä.

7. Osana liiketoiminnan johtamista.
Esimerkiksi finanssilaitoksena meidän on arvioitava riskit ja käytettävä riskinhallintatoimenpiteitä. voimme esimerkiksi vakuuttaa (osan) luottoriskistämme ulkopuoliselta vakuutusyhtiöltä. Henkilötietoja voidaan jakaa osana tällaista sopimusta.

8. Arkistointivaatimusten täyttäminen.
Voimme käyttää henkilötietojasi oikeudellisiin, historiallisiin tai tilastollisiin tarkoituksiin, kun henkilötietosi ovat hallussaan tänä aikana.

Käsitteleekö PGB Bank arkaluonteisia henkilötietoja "erityisinä" henkilötietoryhminä?
Tämä osoittaa tietoja esim. terveys, rotu tai etninen alkuperä, uskonnollinen tai filosofinen vakaumus, liitto jäsenyys. Käsittelemme arkaluonteisia henkilötietoja vain tietyissä tapauksissa, esimerkiksi jos pyydät meitä maksamaan maksun poliittiselle puolueelle tai Belgiassa tarjotun henkilökohtaisen vakuutuslainan yhteydessä, tiettyjä terveystietoja voidaan sisällyttää käsittelyyn. Rikosrekistereitä voidaan käsitellä tapahtumalokien perusteella. Näiden rekisterien tarkoituksena on suojata asiakkaiden tai organisaation etuja, esim. petosten tunnistamiseksi.

Lapsia (alaikäisiä) koskevia tietoja kerätään vain siinä tapauksessa, että heidän nimensä avataan säästötili, ja teemme tämän vasta saatuamme vanhempainvastuuta käyttävän henkilön luvan.

Kaikessa muussa tähän luokkaan kuuluvien henkilötietojen käsittelyssä käsittelemme niitä vain laillisen velvoitteen, suostumuksesi perusteella tai jos pyydät meitä käsittelemään niitä tai julkaiset ne itse.

Ovatko henkilökohtaiset tietoni turvassa PGB Bankissa?
PGB Bank käsittelee asiakkailta kerättyä tietoa erittäin huolellisesti ja toteuttaa tarvittavat tekniset ja hallinnolliset toimenpiteet. Tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden varmistamiseen tähtäävien yleisten IT-valvontatoimintojen lisäksi pankki suunnittelee työprosesseja painottaen tietämyksen tarvetta. Toisin sanoen vain vaadittu osa asiakastiedoista on PGB Pankin työntekijän käytettävissä, joka on nimetty vastaavien tehtävien suorittamiseen. Työntekijät suorittavat tehtävänsä pankin tiukkojen käytännesääntöjen mukaisesti. Lisäksi kerrostetulla lähestymistavalla pankki ylläpitää vahvaa valvontakehystä, joka kattaa erilaiset tekniset ennaltaehkäisy- ja havaitsemisjärjestelmät, kuten tunkeutumisen estojärjestelmän ja tietojen menetyksen estojärjestelmän, ja tietojenkäsittelyssä on useita ohjauspisteitä. Mahdollisten riskien lieventämiseksi kompromissitilanteessa pankki turvaa myös asiakkaiden tunnistettavissa olevat tiedot käyttämällä salanimien, salauksen ja nimettömyyden yhdistelmää ja käyttämällä päähän-salaa liikkeessä.

Kuinka PGB Bank hallinnoi henkilötietojani?
Henkilötietojasi ei arkistoida / säilytetä kauemmin kuin laki vaatii siihen tarkoitukseen, jota varten ne on hankittu. Pääsy henkilötietoihisi on rajoitettu henkilöstön jäsenille, joilla on oltava pääsy niihin tehtävänsä / roolinsa mukaan. Kaikkia työntekijöitämme sitoo salassapitosopimus pankin käytännesääntöjen mukaisesti.

Yhteyshenkilömme tietosuojaa koskeviin kysymyksiisi
Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä ja oikeuksistasi, katso pankin luottamuksellisuusvakuutus: Jos sinulla on kysyttävää henkilötiedoistasi, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan seuraavaan osoitteeseen:  DataProtectionOfficer @ pretd disponiblesansfrais.com .

Tietojen jakaminen kolmansille osapuolille.
Joissakin tapauksissa PGB Bank käyttää kolmansia osapuolia tehtäviin / toimintoihin, joissa he käsittelevät pankin saamia henkilötietoja. Esimerkkinä käytämme ulkoista painoyritystä painettuihin asiakaslausuntoihin tai postituksiin. Meillä on lupa käyttää näitä kolmansia osapuolia vain, jos henkilötietojesi käyttö on tarkoitusta varten, johon kyseiset tiedot on annettu. Kolmannen osapuolen on osoitettava, että se on toteuttanut tarvittavat toimenpiteet riittävän turvallisuuden varmistamiseksi ja allekirjoittanut salassapitosopimuksen.

Jaamme henkilökohtaiset tietosi myös osapuolille, joita tarvitsemme palveluidemme suorittamiseen. Esimerkiksi tapahtumapyyntösi, kuten SWIFT-maksujen suorittaminen, jossa henkilötietosi voidaan jakaa maan kanssa, jolla on erilainen tietosuojataso. Henkilötietosi voivat olla myös osa paikallisten viranomaisten virallista tutkimusta.
PGB Bank ei myy tai luovuta henkilötietojasi kolmansien osapuolten saataville.

Voinko nähdä, mitä henkilötietoja PGB Bank käsittelee?
Kyllä, voit saada yleiskuvan PGB Bankin käsittelemistä henkilötiedoistasi lähettämällä kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön, johon on liitetty kopio henkilötodistuksestasi Rotterdamin pääkonttoriin;

PGB Bank, Compliance and Legal Department
PO Box 23294,
3001 KG Rotterdam
Netherlands

Tai

PGB Bank, Compliance 
PGB Bank (Nederland) NV Bryssel
Johdon huomion vuoksi
Boulevard de l'Impératrice, 66,
1000 Brussels 

Voinko pyytää oikaisua tai poistamista henkilökohtaiset tietoni PGB Bankilta?
Jos uskot, että tietosi ovat virheellisiä järjestelmässämme tai käsitellään väärin tai vaativat poistamista, lähetä meille kirjallinen ja allekirjoitettu pyyntö, johon on liitetty kopio henkilötodistuksestasi ja ilmoitettava pyyntösi tiedot. pääkonttorimme Rotterdamissa;

PGB Bank, Compliance and Legal Department
PO Box 23294,
3001 KG Rotterdam
Netherlands

Tai

PGB Bank 
PGB Bank (Nederland) NV Bryssel
Johdon tietoon,
Boulevard de l'Impératrice, 66,
1000 Bryssel 
Puh. : +32 (0) 2 / 221.04.60
Fax: +32 (0) 2 / 219.87.89 
Sähköposti:  complaintsbe@pretdavesansfrais.com  tai

Jos minulla on valitus, kommentti tai ehdotus, mitä voin tehdä?
Ota meihin yhteyttä kirjeitse tai käyttämällä valituksia / ehdotuksia-lomaketta, jonka löydät verkkosivustoltamme yhteydenottolomakkeesta, Klantenservice hollantilaisille / belgialaisille asiakkaillemme, valitusmenettely belgialaisille asiakkaillemme, Kundenbeschwerden, saksalaisille asiakkaillemme tai kommunikoimalla asiakkaasi kanssa. ota yhteyttä PGB Bankiin.
PGB Bank, Valituslautakunta
PL 23294,
3001 KG Rotterdam
Alankomaat

tai

PGB Bank 
PGB Bank (Nederland) NV Bryssel
Johdon tiedoksi,
Boulevard de l'Impératrice, 66,
1000 Bryssel 
Sähköposti: valituksetbe @ pretd disponiblesansfrais.com  tai

Jos sinulla on valitus valituksen käsittelystä tai henkilötietopyyntösi PGB Bankilta, voit myös ottaa yhteyttä:
Finanssialan
välityspalvelu 1North Gate
Boulevard du Roi Albert II 8 laatikko 2
1000 Bryssel 
Puh. : +32 (0) 2 / 545.77.70 
Faksi: +32 (0) 2 / 545.77.79
Sähköposti:  Oikeusasiamies @pretd disponiblesansfrais.com 


Tietosuojaviranomainen
Rue de la Presse, 35, 1000 Bryssel
Puh. +32 (0) 2.274.48.00
Faksi: +32 (0) 2.274.48.35
sähköposti:  contact@pretdisponiblesansfrais.com   

 

Muutokset ja päivitykset tietosuojaselosteeseen
Tämä tietosuojaseloste voidaan päivittää tai (osittain) muuttaa vastaamaan käytäntöjämme ja / tai sovellettavia lakeja ja määräyksiä. Lue tämä tietosuojaseloste säännöllisin väliajoin saadaksesi tietää muutoksista tai päivityksistä.
PGB Bank varaa oikeuden päivittää tämän tietosuojaselosteen. Muutokset julkaistaan ​​tälle sivulle.

Päivämäärä: helmikuu 2019, versio 1.0.
Tämä on käännös, ristiriitatapauksissa hollanninkielinen teksti johtaa.


Evästeet
Sivusto  www.pretdavailableansfrais.com  sijoittaa evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan automaattisesti tietokoneellesi ja muihin elektronisiin laitteisiin, esim. tabletti, älypuhelimet, kun vierailet verkkosivustollamme.

Evästetiedosto luodaan verkkosivustollamme, kun käytät sitä, ja tietokoneesi selainohjelmisto hyväksyy ja käsittelee sen. Evästetiedosto tallennetaan selaimesi kansioon tai alikansioon.

PGB Bank käyttää kahta evästetyyppiä:
1. Toiminnalliset evästeet ; näitä vaaditaan sivuston toiminnan varmistamiseksi. Tietyt evästetyypit määritetään alla olevassa taulukossa.
2. Google TAG ja Google Analytics -evästeet ; Käytämme tätä räätälöimään verkkosivustomme sisällön mahdollisimman täsmällisesti kiinnostuksen kohteisiisi, saamaan sivun yksityiskohtaisen tason käyttötietoja ja parantamaan verkkosivustoamme sinulle. Tunnistamme käyttöasetukset ja erityisen suositut verkkosivustojen alueet; käytämme analyysityökalua; Google TAG ja Google Analytics. Nämä tiedot keräävät verkkosivustojen käytön esim. vierailujen tiheys, IP-osoitteet, käyntien keskimääräinen kesto, vierailun aikana katsotut sivut kuinka kauan, todennustiedot ja käyttämättömyysjaksot. Tiettyjen ehtojen mukaisesti

Saat lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta ja poistamisesta tutustumalla eri sivustoihin, kuten  https://www.allaboutcookies.org/ .

Sivusto antaa evästeitä tämän verkkosivuston käyttäjille, ellet ole muuttanut selaimesi asetuksia evästeiden hylkäämiseksi.
Mutta muista, että jotkin tämän sivuston osat eivät välttämättä toimi kunnolla. Annat nimenomaisen suostumuksen napsauttamalla hyväksyä evästeet. Voit myös muuttaa valtuutusta milloin tahansa linkin kautta:  Evästeasetukset .
Katsaus PGB Bankin käyttämiin evästeisiin:
 

Toiminnalliset evästeet

 Evästeen nimi  Evästeen tarkoitus  Evästeen kesto
ASP.NET_SessionId  Tätä evästettä käytetään kunkin käyttäjän seuraamiseen ja tunnistamiseen, jotta se voidaan
lisätä tiettyihin palvelimen käyttäjätietoihin.   
Aktiivinen istunto
CMSCsrfCookie Store on suojaustunnus, jota järjestelmä käyttää kaikkien
POST-pyyntöjen kautta lähetettyjen lomaketietojen tarkistamiseen . Auttaa suojaamaan
sovellusten välistä manipulointia.
Aktiivinen istunto
CMSPviitattu kulttuuri   Tallenna kävijän haluama sisältö. 1 vuosi
CMSPviittaaUICulture Tallenna käyttäjän haluama käyttöliittymän sisältö. 1 vuosi
CMSCookie-taso Määrittää kävijän sallimat evästeet. 1 vuosi
UserCookieLevel Määrittää kävijän sallimat evästeet. 1 vuosi



Analyysievästeet; Google Tag Manager
Voimme käyttää Google Tag Manageria keräämään tietoja verkkosivustomme käytöstä ja mukauttamaan sitä sen optimoimiseksi. Esimerkiksi Google Tag Manager voi antaa tietoja verkkosivun vierittämisestä. Tunnisteiden hallintaa käyttää pääasiassa markkinointikumppanimme, jonka kanssa olemme tehneet käsittelysopimuksen ilman, että henkilötietoja olisi heidän saatavillaan. Yksityiskohtaisia ​​tietoja Google Tag Managerista ja tietosuojasta saat Google-sivustolta:
https://www.google.com/analytics/tag-manager ja    www.google.com/intl/fi/policies/ privacy / yhteistyökumppanit /

 Evästeen nimi  Evästeen tarkoitus  Evästeen kesto 
_ga Käytetään käyttäjien erottamiseen 2 vuotta
_gid Käytetään käyttäjien erottamiseen 24 tuntia                        
_gat Käytetään verkkokuormituksen vähentämiseen Koska Google Analyticsia käytetään yhdessä Google Tag Managerin kanssa,
se voi näkyä myös nimellä _dc_gtm_ <ominaisuus-id>.
10 minuuttia
_gac_ <ominaisuustunnus> Sisältää käyttötietoja, ja koska sitä käytetään yhdessä AdWords-sovelluksen kanssa, se tarjoaa myös
yleiskatsauksen kävijöistä, jotka todella tekevät pyynnön automaattisesti luodun henkilöllisyystunnuksen,
ei nimen tai muiden henkilökohtaisten tietojen perusteella.                                                                         
90 päivää


Analyysievästeet; Google Analytics
Google Analytics on verkkoanalyysipalvelu, jonka tarjoaa Google Inc. Näiden evästeiden avulla saamme tietoa verkkosivustomme kävijöistä. Esimerkiksi kuinka monta kävijää, suosittuja sivuja ja aiheita. Käytämme näitä tietoja verkkosivustomme kävijöiden viestinnän parantamiseen. Emme näe, mikä tietokone vierailee verkkosivustollamme, Google voi. IP-osoitteesi on anonyymi ennen sen käyttöä.
Googlella on pääsy omiin analyyseihinsa varten kerättyihin tietoihin. Myös Google-fontteja käytetään. Lisätietoja Google Analyticsista ja tietosuojasta on Googlen verkkosivustolla:   www.google.com/intl/fi/policies/privacy  - www.google.com/intl/fi/policies/privacy/partners/
Tämä kuvaus ei ole täydellinen, koska uutta ohjelmistoa julkaistaan ​​päivittäin ja uusia evästeitä (ominaisuuksia) suunnitellaan. Jos vierailet sivustollamme hakukoneen tai arvostelusivuston kautta, heidän evästeensä voivat myös käyttää tietoja nykyisestä vierailustasi.
 
 Evästeen nimi  Evästeen tarkoitus  Evästeen kesto
__utma          Sieppaa ensimmäisen käynnin (yhden vierailun), viimeisen vierailun (vastakäynnin). 2 vuotta, mutta tiedot jaetaan jokaisessa istunnossa.
__utmt Määritetään suurin osa verkon kokonaiskapasiteetista, jota palvelu saa käyttää.
Järjestelmänvalvoja voi tarkoituksella rajoittaa palvelimen Internet-työmäärää olemalla sallimatta
sen vastaanottaa pyyntöjä tai rajoittaa sitä täydellä kapasiteetilla, mikä säästää resursseja muille ohjelmille, kuten sähköpostille.
10 minuuttia.          
__utmb Laske käynnin pituus työskentelemällä yhdessä utmc: n kanssa. Se merkitsee tarkan saapumisajan.
Koska se laskee pääsykäynnit, se on istuntoeväste ja vanhenee. kun käyttäjä poistuu sivulta.
30 minuuttia asennuksen ja päivityksen jälkeen tiedot jaetaan jokaisessa istunnossa.
__utmc Laske käynnin pituus työskentelemällä yhdessä utmb: n kanssa. Se kirjaa käyttäjän poistumisajan,
jos sitä ei voida määrittää, se kirjaa, jos 30 minuutin kuluttua sivunäkymiä ei tallenneta.
Jokaisen istunnon loppu tai 30 minuuttia, jos sivua ei ole tallennettu.
__utmz Valvoo HTTP-viittainta ja huomauttaa, mistä kävijä tuli, missä viittaaja on lähdetyyppi (hakukone (orgaaninen tai napsautuskohtainen hinta), suora, sosiaalinen ja vahvistamaton). HTTP-viite tallentaa myös, mikä avainsana loi vierailu- ja maantieteelliset sijaintitiedot. Seurannan osalta se näyttää Internet-liikenteen ja auttaa muuntaa tietoja esimerkiksi täydeksi sopimukseksi ja tavoitteen muuntamiseen käytetystä lähteestä / välineestä / avainsanasta. 6 kuukautta
 
__utmv Sitä käytetään segmentointiin, datakokeiluihin ja utmv toimii yhdessä
käsittelemällä utmz-evästettä parantamaan evästeiden kohdistusominaisuuksia.                                                                                                                                                             
2 vuotta, päivitetään jokaisen istunnon jälkeen

Analytics-evästeet; ei meidän sivusto.
 Evästeen nimi   Evästeen tarkoitus  Evästeen kesto
CMSVotedPolls Seuraa jo annettuja vastauksia (sivustomme arvio), jotta vältetään toistuvat kutsut samaan kyselyyn. 1 vuosi                                     


Evästeasetukset